Om oss

Vi er sertifiserte ski og stisykkel guider instruktører som elsker skikkelige turer, om det er med ski, fjellstøvler, klatresko eller stegjern på beina. 

Teamarbeid – vår styrke

Vi tror at enhver relasjon har verdi og gjenkjenner at vår styrke ligger i teamarbeid og gjensidig engasjement. Vi setter pris på kreativitet, personlig særpreg og lidenskap, også hos våre vegledere.

God risikohåndtering

For å oppnå så stor glede som mulig med så liten risiko som mulig, bruker vi arbeidsmønstre som øker vår sjanse for å gjøre gode og bevisste valg. Konsekvensreduserende tiltak er selvfølgelig en del av mønstertenkningen. Denne tankegangen er basert på erfaring, kompetanse og en aktiv livsstil.

Ressursen finnes i gruppen

Vi ønsker å bruke ressursene som allerede finnes i gruppen til det beste for læringsprosessen. Også som deltaker må du være våken i forhold til situasjoner som oppstår underveis. Evalueringer og oppsummeringer har først og fremst hensikt å skape bevisstgjøring rundt situasjoner med læringspotensialer.

Tur etter evne

Det er viktig for oss at du og dine venner, familie eller kolleger får gode opplevelser i fjellet. «Tur etter evne» er et begrep vi har brukt i Norsk friluftsliv i årevis, og er sentralt i turplanleggingen. Vi tilpasser oss til dine ønsker og ferdigheter så godt vi kan, samt fjellets premisser som vær, snøforhold, skredfare og mye mer.

Tjenende lederskap

Klart kan vi gjøre en forskjell i deres liv. Ved å respektere og lytte empatisk, får vi en bedre forståelse og mulighet til å styrke hver enkelt til å våge å gå nye veier. Vi tror også at positive, etiske ledere kan forandre verden. Friluftsliv byr på den ideale settingen for erfaringsbasert læring og vi bruker denne arenaen for å skape forandring i mennesker og samfunn verden over.

Godkjente, kvalifiserte førere 

Vi setter din sikkerhet i høysetet og derfor er våre instruktører, og alle instruktører og guider som vi bruker, godkjent gjennom bla. Norsk Fjellsportforum, ISIA (ski instruktør og skiguide), British Cycling, Norsk Padleforbund og NOLS (National Outdoor Leadership School). Vi holder også WFR-sertifiseringen i fjell-medisin.

Vi har lang erfaring og høy kompetanse.

Anneke Lewis //

IVSI Ski instruktør, Skredinstruktør 1 Alpint, Stisykkel instruktør-guide level 2,  Aktivitetsleder HAV, Brefører, Telemark instruktør level 1, Wilderness First Responder, Skredobservatør **** for varsom.no

Morgan Lewis //

ISIA Skilærer level 4 Alpint & Telemark, ISIA Ski guide, BASI Race coach, Mountain Bike Coach (level 3).

 

Våre kvalifikasjoner:

rr_logoer

rr_logoer

 

Vi er sponset av: