Vinter i Myrkdalen

Bilen er pakket og vi er klare for en lang kjøretur. Seks timer tar det å komme seg til vestover. Skiene er samlet og huset forlates i 10 dager om gangen, og alt det for å jobbe i snøsikre Myrkdalen i Voss kommune. Dette gleder vi oss skikkelig til! Anlegget har herlig off-piste terreng og er et snøhull – her faller det nemlig mer snø enn andre plasser i Europa; Myrkdalen står på 2.plass når det gjelder snømengde!

Med mye snø og mye satsing har Myrkdalen blitt bedre og bedre kjent i den alpine verden. Spesielt på godværsdager er anlegget en sikker vinner for heisbasert frikjøring. På de tåkete dagene finnes det også noe fin skogskjøring å sikte mot.

Vi i Powder and Dirt gleder oss til å jobbe med og for SnowMind, som søker spenningen og de gode opplevelsene ved å «fly» over snødekt landskap og arrangerer en rekke kurs, har lang og variert erfaring med opplæring av skientusiaster på alle nivåer fra inn og utland. SM har privatundervisning, skredkurs, toppturkurs, arrangerer turer og utdanner yrkesutøvere.

Kanskje vi sees i pudder paradiset i år?

(bildene: Sverre Hjørnevik)